ÇERKES ETHEM ADI ALTINDA İHANET

 

1881 Grubu

Türk Silahlı Kuvvetleri (Ergenekon)

 
   
 

Not: Aşağıda metin olduğu gibi yayınlanmaktadır. İmla düzültmeleri de dahil hiçbir müdahele yapılmamıştır. CircassianCanada

 

 

MEZUN Yöneticisi!
TSK (ERGENEKON) ADINA

1881 GURUBU

Gençler için tasarlayıp, hayata geçirdiğiniz ve oldukça ilginç konuların işlendiği ve faydalı bulduğumuz Mezun’un Forum bölümünde, bugüne değin dikkatimizi çeken bazı kabul edilemez olarak düşündügümüz tarzda ve adeta provakativ sayılabilecek, gereksiz tartışmalara yol açarak, tatsızlık husule getirebilecek ve dolayısı ile hizmeti ve yardımı amaç edinmiş bulunduğunuz, eğitimleri icin yurt dışında bulunan aziz Türk gencleri ve asil evlatlarını feverana itecek derecede;
• Atatürk
• Türklük
• Cumhuriyet
• TSK
• Laiklik
• Devrimler
• Devlet Kurumları

Aleyhine, söylenen sözler, ve işlenen konularda demokrasi ve sözde onun icabı ,Söz-Fikir hurriyetleri kisvesi altında, alenen, ulusal ve asla vazgeçilemez olan değerlerimize sataşmalar olmakla! Hatta takma isimler ile (ÇERKEZ ETHEM) vb, Propaganda ve Ajitasyonlar yapılmaktadır.

Hatta anılan hain şahsiyetin adını almış olan ve daha ileri giderek, mesaj yolu ile topluma savunma-propanganda yaparak, Ata’ya hakaret ederek!!, üyelerin büyük bir bölümünü ve bizleri düşündürmüştür, yine bir Mezun Forum üyesi ve asıl mensubumuz tarafından yapılan itiraz üzerine biraz geç kalınmış olsada, bu kendini bilmez üyenin Çerkez Ethem olan ismini ( Rumuzunu) terkedip, ancak imzasının yine Çerkez Ethem olarak vede üstüne üstlük, BÖLÜCÜLÜK kokan!! Çerkez Doğdum Çerkez Öleceğim gibi! Haince bir sologan ile değiştirmiş olduğunu ,size hatırlatmak yinemi bize düşmekte?

NASIL?
Bu derecede, umarsız ve futursuz olabilirsiniz?
Yine kendi (Sayelerinde 3. yılınızı kutladığınız ) üyelerinizin, konu ile alakalı bazı dosyalardaki şikayetlerini, önerilerini dikkate almazsınız?

NEDEN?
1. Yeterli denetim mekanizma (larınız) yok?
2. Üye-Konu-Yazım / Edit - denetim sisteminiz neden yok?
3. ABD de oluşunuz, sizin bir tür gaflet içerisinde olmanıza yada DELALETE mi Sebeb?
4. Yoksa yine, ABD de oluşunuzun sebebi DENETIMSİZ kalma istemimi?

HICMI?
Rasyonel tertip dahilinde ve Sorumluluk ile düşünemiyorsunuz?
Diğer, benzer portal yada linklere göz atıp, onların denetim sistemlerini merak etmediniz?
Hiçmi sizi yetiştiren Ülkenize ve onun değerlerine saygınız yok!!!

BİR KEZ DAHA AMA SON KEZ UYARIYORUZ

TÜRK BAYRAĞI DALGALANAN VE TÜRKÇE KONUŞULAN BİR PORTALDA

TC ve ULUS DEVLET TABU larına YÜCE ÖNDER ine uzatılan dilleri koparmaya!! Çanak tutanlarıda DERDEST ETMEYE HAZIRIZ